Magiske krefter er å finne rundt om overalt hvor enn du går, og dette kan nærmest virke for godt til å være sant. Men det er i såfall tilfellet, for hvordan kan du ellers ta beslutninger og få unike opplevelser som byr på ekstraordinær underholdning? Dette er bare et naturfenomen selvfølgelig, og en må ikke legge seg for mye opp i det. Magi og magiske øyeblikk skjer ofte, og da spesielt i spilling. I casinobransjen foregår det mye spilling som nordmenn flest er opptatte av, spesielt på spilleautomater som er mange nordmenns favoritt. De fleste spillutviklere er opptatt av å levere magiske øyeblikk gjennom sine spilleautomater, noe som kommer tydelig frem blant funksjoner og unikt innhold mange kan lete lenge etter. Hvis du virkelig vil oppleve noe magisk så anbefales det å prøve ut Williams Interactive sin spilleautomat, Magic Wand. Her får du muligheten til å bli en tryllekunstner for deg selv, ironisk nok ment. Du kan nærmest trylle deg frem til gode gevinster som byr på disse unike og magiske opplevelse, men det krever innsats både gjennom mynter og skarp tenking som fører deg til disse gevinstene.

Det tekniske rundt automaten

Som en tryllekunstner må du også kunne noen trylleformler, og i sammenheng med spilleautomater så betyr dette at du må ha noen tekniske spesifikasjoner for spillet slik at en kan få en god opplevelse. Williams Interactive byr på nettopp dette gjennom spilleautomaten Magic Wand, med sin innsatsmulighet så kan du legge inn minimum 1 og maks 1 mynt per gevinstlinje, men den totale innsatsen vil strekke seg over dette da det er hele 25 gevinstlinjer. Det betyr med andre ord at du totalt kan legge inn en innsats på 75 mynter. Per innsats kan du legge inn maksimum 3 mynter. Her får du også en RTP som strekker seg helt opp til hele 96%, noe som er meget solid for en spilleautomat av Magic Wand sin kaliber. En RTP står for tilbakebetaling til spiller, direkte oversatt fra engelsk. Det betyr at du blant annet vil motta din prosentandel for det du har brukt på denne spilleautomaten. Dette må jo for din del være helt magisk, hvor du opplever magiske øyeblikk med Magic Wand som spilleautomat. Der du selv er tryllekunstner med din tryllestav, og i dette tilfellet vil det være knappene du trykker på på spilleautomaten som du koser deg med.

Designet av automaten

Designet av en spilleautomat er meget viktig for å kunne føle at du som spiller får kvalitet for det du begir deg ut på. Dette vil også fange din oppmerksomhet mye lettere enn spilleautomater med et kjedelig design som ingen får nytte av. Det må se spennende ut for at det også skal virke spennende, og kanskje du til slutt finner en spilleautomat som du føler er helt magisk. Mange spillere ønsker magiske øyeblikk som setter spillopplevelsen i fokus, og dette får de levert med en spilleautomat av unikt design, i tillegg til en rekke andre faktorer som er viktig å ta hensyn til. Williams Interactive satser på å trigge disse faktorene hos mange spillere slik at de får øynene opp for Magic Wand. Det betyr at mange nordmenn kan glede seg til å spille på denne automaten med et design som viser en tryllekunstner som tryller opp noe fra hatten som er på forsiden av automaten. Dette kan jo for eksempel være en gevinst som virkelig kan falle i smak gjennom et magisk øyeblikk. Spillutvikleren inkluderer også typiske trekk fra tryllekunstnere i hjulene og gevinstlinjene. Dette er blant annet tryllekort, tryllehatt og stav, tryllehansker og en tryllekiste.

Bonuser og funksjoner

For en komplett spillopplevelse av spilleautomater så er det viktig for en spillutvikler å inkludere bonuser som kan føre til at gevinsten dobler seg, sammen med funksjoner som virkelig byr på en opplevelse du neppe vil glemme. WMS får spillere til å føle seg ivaretatt ved å by på noen spennende funksjoner og bonuser som de har implementert i spilleautomaten Magic Wand.

Det er nærmest en euforisk følelse som vil slå deg, for ikke å glemme at det er et magisk øyeblikk i likhet med de andre temaene om Magic Wand. Williams Interactive byr på muligheter for mange spillere gjennom denne fantastiske spilleautomaten. Magic Wand er ikke en progressiv spilleautomat, men det gjør ingenting ettersom den byr på en jackpot som strekker seg helt opp til 25 mynter. Dette er noe lavere jackpot enn de største spilleautomatene, men den er fortsatt nevneverdig med tanke på underholdningen du får av spilleautomaten.

Denne jackpoten utløses sammen med en fremragende bonus som kan nås gjennom Scatters og eventuelle Free Spins du får uten at du må bruke egne mynter. Free Spins kan du benytte deg av for muligens å vinne noen gode gevinster ved hjelp av de utvalgte gevinstlinjene du har satset på.

Oppsummering

En spilleautomat må definitivt være noe som faller i smak hos alle og enhver, og dette får en frem ved å ha spennende temaer som peker seg ut. I dette tilfellet har Williams Interactive klart å fange spillernes oppmerksomhet med Magic Wand som byr på magiske øyeblikk gjennom tryllestaver og hatter som kan få deg til å vinne noen gode gevinster.

Designet til automaten får øyne rettet mot seg av mange spillere og praten går rundt når de fleste vet at dette er en spilleautomat som virkelig leverer sakene sine til de grader. En høy RTP og mange gevinstlinjer er av stor interesse for mange, da det øker sjansene for flere mulige gevinster og beviser kvaliteten som utstråler fra Magic Wand.

Med spesielle bonuser som kan økes gradvis så får du også ekstra fyll på toppen av kaka. Som om dette ikke var nok så er det også lagt til andre funksjoner som wildsymboler og Scatters, sammen med Autoplay. Free Spins er også tilgjengelig på denne spilleautomaten som gir alle og enhver en mulighet til å spille på en magisk spilleautomat. Hvis du er en ekte nordmann så vil du fort finne ut av at dette er en spilleautomat som virkelig faller i smak.