Nordmenn og spilleautomater er nærmest synonymt med hverandre, ettersom dette er noe alle spillentusiaster her i landet foretrekker. Humøret blir automatisk mye bedre når en spiller på spilleautomater, og dette er noe mange nordmenn setter pris på. Rundt den kalde tiden av året og late vinternetter, så økes spenningen når en spiller på spilleautomater kontra å se på tv. Grunnen til at dette er tilfellet er fordi det er store gevinster å hente fra disse automatene, noe som kan resultere i en lang, varm og fredfull ferie på en øde øy. Spilleautomatene er der for å gi oss håp om det bedre og samtidig underholde oss på et helt annet nivå enn andre ting. Mange spilleautomater er rimelige å spille på, og for deg som nordmann er det et hav av slike automater. Hot Roller er en slik spilleautomat som byr på god underholdning og spennende gevinster. Kanskje er du så heldig at du vinner en god gevinst eller to ved hjelp av denne populære spilleautomaten. Dette er virkelig en spilleautomat for deg som er ute etter å øke spenningen i hverdagen, og med et håp om å komme deg langt vekk en vakker dag.

Det tekniske rundt automaten

Hot Roller har mye å by på som spilleautomat, og det er ikke bare fordi denne automaten er underholdende. De tekniske spesifikasjonene er like viktige som utseendet, og det er viktig for deg som spiller å forstå hva innmaten til denne flotte spilleautomaten har å by på. Hot Roller spilleautomat består av 5 hjul og du kan spille på 25 unike gevinstlinjer. Du kan med andre ord få flere muligheter til å vinne en god gevinst. Innsatsen er 0.02 mynter og du kan maksimalt legge inn 4 mynter for hver innsats. Her kan du rullere på antall mynter du ønsker å gå inn med, men jo flere mynter for hver innsats, jo bedre vil sjansene dine være til å kanskje vinne en gevinst. Hvis du derimot er ute etter bare underholdning så kan det være greit å justere innsatsen ned, alt etter som du selv ønsker. Hot Roller har en RTP på 95.12%, noe som betyr at de som spiller på denne automaten vil få tilbake en viss prosent over en periode. RTP står for Return to Player på engelsk og dette er noe Hot Roller byr på sammen med en rekke andre spennende funksjoner.

Designet av automaten

Design er meget viktig for alle og enhver, for dette uttrykker hvordan noe vil være. Hvis du har et fint, pent eller spesielt design på noe, så kan det kanskje føre til at folk blir oppmerksomme på det du tilbyr. Det samme gjelder også for spilleautomater, og her har Hot Roller og spillutvikleren NextGen Gaming, som har designet denne flotte automaten, virkelig gått inn med store styrker for å gi spillere et solid design.

Du vil finne Las Vegas som er kjent for sitt enorme utvalg av casinoer og spilleautomater i bakgrunnen av en flott blond dame som holder to terninger. Samtidig er navnet Hot Roller implementert sammen med noen flammer som er av logisk sammenheng. Når du kommer over til spillfasen så vil du få opp flotte symboler som har et enkelt og unikt design. Den er med andre ord organisert på en måte som tillater spillere å få god oversikt over hjulene og gevinstlinjene. I tillegg er det enkle knapper som forteller deg om hva de enkelte funksjonene er og hva de gjør. Hot Roller byr virkelig på seg selv med et design som dette, og hjelper deg blant annet med å rulle hjulene i gang.

Bonuser og funksjoner

En ekte spilleautomat består av både bonuser og gode funksjoner som skal hjelpe spilleren med å oppnå en mulig gevinst. Hot Roller spilleautomat er kanskje ikke en progressiv spilleautomat, men byr på nok av bonuser og funksjoner som skal glede deg og lyse opp din hverdag. Hot Roller har blant annet en jackpot implementert i automaten som gjør at du kan vinne opp til 10.000 mynter, og dette er ikke dårlig for en spilleautomat å være.

Hvis du derimot skulle klare å aktivere bonusrunden så vil du kunne få Free Spins, noe som vil komme deg til gode. Her får du hele 36 Free Spins som kan kombineres med en multiplikator på x6. Før sistnevnte blir mulig så må du rulle en hvit terning som bestemmer hvor høy multiplikator du kan få. På toppen av dette vil du få en gamblefunksjon som dobler eller firedobler din mulige gevinst, noe som mange spillere kan gni seg i hendene med. Dette aktiveres gjennom å få en kombinasjon av gevinster som utløser gambleknappen. Videre skal du gjette deg frem til korrekte svar, og her er det begrenset til 5 tillate korrekte svar, noe som betyr at du må virkelig sette hjernen i spill.

Oppsummering

Hot Roller er virkelig en heit spilleautomat, som hjelper deg med å rulle terninger og dine hjul på denne flotte spilleautomaten. Dette er en automat som gir deg håp om å komme deg langt av gårde med dine mulige gevinster, og du skal selvfølgelig ikke se bort ifra at det blir en realitet. Hvis du virkelig har interesse for spill og gambling så vil du fort merke at dette er noe du ikke vil glemme med det første, og opplevelsen her er helt unik.

Teknisk sett så har denne spilleautomaten mye å by på med tanke på en relativt høy RTP og hele 5 hjul med flere forskjellige mulige gevinstlinjer. NextGen velger også å ta designet av automaten til et høyere nivå og dette kommer tydelig frem av den deilige blondinen som fronter spilleautomaten. Det gir deg mulighet for å drømme om å vinne en gevinst og komme deg av gårde med en blond flott dame som dette. Sammen med god organisering av oppsettet til automaten så får du et tidløst design, som virkelig gir en god smak i munnen. Bonuser og funksjoner kombinert med denne spilleautomaten er også verdt å nevne, for du vil få litt drahjelp hvis du klarer å aktivere disse.